Kausi 2013-14 loppui, missä Jokereiden moraali?

Post Reply
SäbäVaari
Posts: 1
Joined: 31.3.2014 16:32

Kausi 2013-14 loppui, missä Jokereiden moraali?

Post by SäbäVaari » 31.3.2014 17:23

Nyt kun kausi 2013-14 on saatettu loppuun kunkin joukkueen osalta, voidaan nostaa kissa pöydälle ja esittää se kipeä kysymys; missä on Jokereiden seuran ja joukkueen C98 moraali?
Ymmärrän että uudella seuralla ja joukkueella on vaikeaa aloittaa toiminta kun menestyspaineita on niskassa, mutta mikä on se hinta jolla pitää tuoda itseään esiin joka tilanteessa?

Jotain kertonee sekin että Jokereiden toiminnasta on tehty useampi valitus liitolle ja aivan syystä.

Salibandyä on tähän asti pidetty asiallisena ja siistinä lajina niin joukkueiden kuin kannattajien keskuudessa. Onko Jokereilla syytä muuttaa tätä käytäntöä? Ainakin siltä tuntuu kun kuuntelee ja katselee heidän toimintatapojansa. Nuoret valmentajat (joiden pitäisi olla aikuisia) toimivat epäasiallisesti huudellen ja käyttäytyen kuin kakarat. Turhaa kiukuttelua ja provosoivaa käyttäytymistä pelissä kuin pelissä. Yllytetään omia pelaajia satuttamaan vastustajiaan huutaen 'aja hänet' ja taputetaan ja kehutaan kun vastustajia loukkaantuu. Tämäkö on asiallista valmentamista ja tällaistako haluamme tähän lajiin?

Eikö jo riitä että jääkiekko on täynnä turhaa väkivallan ihannoimista? Pitääkö tätä saada salibandyyn?

Saman kysymyksen esitän Jokereiden johdolle, katsotteko olevanne moraalisesti edustuskelpoisia kun itse huudatte asiattomuuksia katsomossa? Eräässä pelissä kävi mielessäni kun katsoin käyttäytymismallianne, että olitteko juovuksissa vai halusitteko vain tuoda esille jo aikaisemmin esille tuomaani jääkiekon idiotismi käyttäytymistä katsomoon?

Kauden päätyttyä olette varmaan huomanneet että seuran sisällä kuohuu ja avoimmet harjoitukset eivät vedä uusia pelaajia. Mistä johtuu? Syytä katsoa peiliin ja pohtia omia toimintamalleja?

Oliko Jokerit salibandy yhden kauden kupla joka kaatui omaan fiksuuteensa? Luultiinko itsestään liikoja ja testosteronit tekivät loput, sen sijan että olisitte aloittaneet jalat maassa ja valmiina tekemään aikuisten oikeasti töitä menestyksen eteen?

En jaksa uskoa seuranne menestykseen ja historia osoittakoot uskooko moni mukaan. Onnea ja menestystä.

Post Reply