M: LEFT mailoja.

Myydään!
Post Reply
Trollercoaster
Posts: 5
Joined: 1.6.2017 21:22

M: LEFT mailoja.

Post by Trollercoaster » 11.4.2018 20:02

Image
Image

Terve,

Muutamia mailoja olisi kaupan.
________________________________________________________

#1 LEFT 96cm 29 Salming Q1 CarbonX, 185g~(tuo oranssi maila ekassa kuvassa)
https://www.salming.com/fi/salibandy/va ... 49/p-28259

CarbonX on Salmingin kevyin mailasarja. Maila on tämän kauden malli eli 2017-2018. Ota huomioon että mailan teoreettinen malli on Q5 koska siinä oli alunperin kiinni Q5 medium-lapa. Nyt kuitenkin kova Q1 mikä keventää mailaa entisestään(arvioisin 185g). Tällä on pelattu vain pari kertaa eli maila on erinomaisessa kunnossa. Itselleni muutaman sentin liian lyhyt rooliin johon sitä halusin. Summauksena vielä varren pituus 96cm, flex 29 ja lapana Q1 Radical(valkoinen).

Hintapyyntö: 60€
________________________________________________________


#2 LEFT 100cm 29 Salming Q5 X-Shaft KickZone TipCurve 3dg, 260g~(mustavalkoiset mailat ekassa kuvassa)
https://www.salming.com/fi/salibandy/ou ... 30/p-28235

Salmingin tämän kauden malli(2017-2018) suositusta XShaft-sarjasta. Melko raskas(260g~) mutta kuitenkin erittäin hyvin tasapainoitettu maila joka ei tunnu halkolta kädessä. KickZone-teknologia antaa laukauksille paremman lähtönopeuden(eli karkeasti sanottuna lisää voimaa) ja 3 asteen kierous varren alapäässä muuttaa peliasentoa mikä auttaa pallon suojaamisessa ja joillekin paremman laukaisuasennon saamisessa. Varren pituus 100cm, flex 29 ja lapana Q5 Endurance(valkoinen).

Näitä mailoja on siis kaksi kappaletta. Toisella pelattu marginaalisesti ja on vielä erittäin hyvässä kunnossa, toisessa vielä jopa lappu jäljellä eli ihan upouusi. Kaikenlaiset vedot näillä tykeillä kyllä lähtee paremmin kuin millään mailalla millä olen ikinä pelannut mutta pelaan nykyisin lähinnä rooleja joissa mailan keveys on tärkeämpi kuin laukaus eikä tämä varmaan muutu mihinkään lähitulevaisuudessa eli laitan lihoiksi.

Saatan vielä pitää yhden mutta lähtökohtaisesti molemmat ovat kaupan.

Hintapyyntö: Väliaikaisesti ei myynnissä.
________________________________________________________

#3 LEFT 96cm 29 Salming Q3 Tourlite Aero, lapana Q5 Endurance, 205-210g~(valkoinen maila pinkillä tekstillä tokassa kuvassa)
Huom! Maila on mallia 2016-2017 eikä Salmingin sivulla enää ole linkkiä kyseiseen mailaan.

Ei enää markkinoiden kaikkein kevyin mailasarja mutta silti melko kevyt ja yleisesti ottaen nämä Tourlite Aerot ovat jämäkämpiä ja kestävämpiä kuin kevyet mailat yleensä. Hyvin samanlainen kuin tuo oranssi CarbonX, makuasia kummasta pitää enemmän. Kuten kulumasta huomaa minulle tämä Tourlite Aero on ollut mieluisempi mutta 96cm pitkänä tämäkin on jäänyt vähän liian lyhyeksi itselleni kun olen siirtynyt pidempiin mailoihin.

Alunperin tässä oli mukana Q3 BioPower joka on paskin lapa millä olen ikinä pelannut, ihan täyttä kuraa. Onneksi Salmingin muut lavat ovat paljon parempia. Muutaman kerran pelasin tuolla Q3:lla ja siitä ei mielestäni ollut mihinkään. Kaikki Q1:n ja Q2:n huonot puolet ilma mitään etuja. Ei lähtenyt veto, ei syöttö ja tuntuma oli huono. Lisäksi lapa kaikista vioistaan huolimatta oli yhtä raskas kuin Q2(eli Salmingin raskain lapa). Ostin itselleni vähintääkin paikan taivaassa tekemällä ihmiskunnalle palveluksen ja vaihtamalla lavan Q5 Enduranceksi(lapa todella hyvässä kunnossa), joka on mielestäni "strictly better" kuin Q3 - kevyempi, isompi kosketuspinta, parempi kosketus ja sekä syöttö että laukaus lähtee paremmin. Salibandyssa muutenkin hyvä että lapa ei tunnu 90-luvun jääkiekkolavalta.

Mailan Tourlite+ gripissä on jonkin verran kulumisen merkkejä mutta pito on vielä ihan kelvollinen. Suosittelen kuitenkin lähtökohtaisesti varautumaan gripin vaihtoon. Nämä Tourlite+ gripit ei ainakaan minulla ole oikein ikinä kestäneet kovin kauaa ja niissä on jo parin pelikerran jälkeen aika laimea pito.

Hintapyyntö: 40€
________________________________________________________

#4 LEFT 98cm 29 Exel Vision V100, 185g~
http://www.exelsports.com/app/product/view/-/id/514

Exelin kevyin maila, vuosimallia 2017-2018. Puntaria minulta ei löydy mutta laskelmieni mukaan painoa tulee n. 185g kaikki komponentit(varsi, lapa, grip) yhteenlaskettuna. Lapana vihreä SB Vision. Tykkään kovasti mutta itselleni liian lyhyt, pidän 103cm-mittaisesta enemmän. Uudenveroinen.

Kyseessä siis hyvin suoraviivainen pelinrakentajalle tarkoitettu maila 29 flexillä. Kevyt ja hyvin tasapainoitettu ilman mitään poppamiehen sekoituksia. Sopii myös hyvin yleispelaajalla joka tykkää pelata kevyellä mailalla, tosin silloin lavan vaihtoa kannattaa harkita vaikkapa Airiin tai X-Bladeen.

Vision-lapa on jäänyt melko vähälle huomiolle. Se on erittäin kevyt(70g SB:nä), ketterä ja lähes suora. Silti se on tukeva. Lavan rystypuoli on lähes yhtä hyvä kuin kämmen ja se sopii todella hyvin nopeatemposeen yhden/kahden kosketuksen peliin. Lavassa on hyvin homogeeninen rakenne millä tarkoitan että että "tuntuma" lavan kaikissa kohdissa on lähes sama. Jotkut sanovat että veto ei
tällä lavalla oikein veto lähde. Minulla lähtee ihan iloisesti mutta toisaalta minä en oikeastaan osaa edes pelata kierolla lavalla. Tätä lapaa on myös hyvä lähteä taittamaan itse tuon homogeenisyyden takia.

Hintapyyntö: 40€
________________________________________________________

Jos Salmingin mailoissa oleva kiinni oleva lapa ei täysin miellytä, seuraavista lavoista saa valita mieleisensä jonka vaihdan mailaan kiinni. Lisäksi mailan ostaja voi ostaa näitä lapoja 10€ kappalehintaan:
LEFT Salming Q2 Endurance(Medium) Violetti
LEFT Salming Q2 Touch(Soft) Turkoosi
LEFT Salming Hawk Touch(Soft) Turkoosi

Muista myös katsoa "ostetaan"-ketjuni:
viewtopic.php?f=61&t=17469

Mailat sijaitsevat Kajaanissa eli vaihdon voi tehdä kasvotusten. Lisäksi laitan kyllä pakettina muuallekkin suomeen 10€ lisämaksusta. Yhteyttä voi ottaa yksityisviestin tai sähköpostin kautta: tonyy1989@gmail.com

P.S. Tässä ketjussa saa myös haukkua Salmingin Q3-lapaa, vaikkei mitään aikoisikaan ostaa.
Last edited by Trollercoaster on 12.5.2018 22:42, edited 9 times in total.

olachka
Posts: 2
Joined: 30.4.2018 21:56

Re: M: Uusia/uudenveroisia LEFT Salming-mailoja.

Post by olachka » 30.4.2018 22:01

Moi,

Voisin ostaa tuon 96cm pitkän carbonX mailan jos siihen saisi sen Q2 soft touch lavan tilalle ja maila tulisi tänne Espooseen 50€ hinnalla sisältäen nuo postikulut?

Trollercoaster
Posts: 5
Joined: 1.6.2017 21:22

Re: M: LEFT mailoja.

Post by Trollercoaster » 4.5.2018 01:14

Lisätty pari mailaa(plus kuva niistä) ja lupa haukkua Salmingin Q3-lapaa vaikkei mitään haluaisikaan ostaa.

Heitän itse rohkeasti vaikka ensimmäisen kiven: Q3 on *sensuroitu* lapa ja ne joutaisi sulattaa vaikka anaalitapeiksi.

Trollercoaster
Posts: 5
Joined: 1.6.2017 21:22

Re: M: LEFT mailoja.

Post by Trollercoaster » 17.5.2018 20:30

Bumpataan tätä noiden pornosivujen yläpuolelle.

Post Reply