Lapoja, varsia, mailoja: Fat Pipe, Exel, Salming

Myydään!
Locked
Pedro
Posts: 147
Joined: 6.12.2011 17:55

Lapoja, varsia, mailoja: Fat Pipe, Exel, Salming

Post by Pedro » 9.12.2011 14:45

[The extension jpg has been deactivated and can no longer be displayed.]

Kuvassa näkyvät mailat, varret ja lavat pyörii enemmän tai vähemmän tyhjänpanttina/varaosina ja nyt on kolme hyvää pelimailaa näiden lisäksi käytössä, joten jos olet kiinnostunut jostain tietystä mailasta/varresta/lavasta, niin tee tarjous yksityisviestillä. Kysymyksiä voi laittaa viestiketjuun tai yv:llä. Kaikki lavat on rightin kamaa ja varret jotka olleet enemmän käytössä, olleet siis myös rightin mailoina.
Kaikki varret taitaa olla lyhennetty noin 94 cm pituuteen, vaikka itse olen 179 cm. Tottunut pelaamaan lyhyellä mailalla.

Mailat alhaalta ylös:

- Exel Chill! 3.2. Alkuperäinen grippi, lapana tällä hetkellä valkoinen Megalomaniac. Vartta kokeiltu kaksissa treeneissä, lapaa hieman useammin, mutta erittäin hyvässä kunnossa.

- Exel Master 2.7. MM 2006 -kisamaila. Jonkin verran käytetty, ei näkyvää kulumista/naarmuja. Lapa musta-harmaa Bossy, olisiko siis kovuus hard. Tätä en muista. Alunperin oli oranssi-musta MB Bossy. Lavassa on käyttöikää jäljellä varmaan 95% kulumisen puolesta. Alkuperäinen oranssi grippi, joka ollut välillä toisessa mailassa kovassakin käytössä.

- Exel Scream 2.7 Ntech. Lapana oranssi CHILL!, kovuus SB eli soft. Alkuperäinen grippi. Mailalla pelattu muutama höntsäpeli. Lapa ollut välillä toisessa Exelin varressa kiinni ja sillä pelailtu & treenailtu 10-15 kertaa. Todella hyvässä kunnossa.

- Exel Razor 2.7 Ntech. Lapana kromi CHILL!, kovuus MB eli medium. Alkuperäinen grippi. Mailalla pelattu ja treenattu yhteensä max. 20 kertaa ja parit omat laukomisreenit/höntsät yksinään. Lapa ollut käytössä yhdet treenit. Loistava maila!

- Fat Pipe Fat28. Lapana kuvasta poiketen metallic green Orc (kuvassa irtolapana). Varsi ollut aktiivikäytössä ehkä noin 3 kk, muutamia iskunjälkiä varren alaosassa (näkyy kuvassa). Lapa alkaa olla pihamailakunnossa. Varsi pitäisi olla käyttökunnossa, jonkin verran löystynyt. Yläkäden grippinä mustaa sticky grippiä (ylägrippi taitaa olla käyttämätön) ja alakäden grippinä vanhahko punainen sticky grip. VARSI MYYTY!

- Salming Cypher 30. Käytetty harmaan lavan kanssa noin 15 min (ensimmäinen testaus) ja oranssin lavan kanssa kahdet alkulämmöt (noin 30 min). On siis harmaa ja oranssi Cypher Blade. Olen ottanut Fätin mailasta ovaalinauhaa ja tehnyt yläkädelle ovaalin. Grippinä alkuperäinen Ultimate Grip. En ole vielä varma, olenko tästä valmis luopumaan, mutta kyllä tämäkin hyvällä tarjouksella vaihtaa omistajaa. Tämän mailan/lavan pallotuntuma on mielestäni todella hyvä. En ole vielä kunnolla mailaa testannut, mutta parin viikon takaisen matsin alkulämmittelyissä myös syötöt ja vedot napsahteli oikeaan osoitteeseen napakasti.

Lavat:

Orc - mustahopea (PE). Taivutuksena kärjessä peiliä. Kyllä tällä muutamat maalit ja syöttöpisteet tuli Suomen Cupissa, mutta jäi vain pois käytöstä. Lapa vähän ylikuumentunut taivuttaessa, mutta on kestänyt hyvin pelaamista.

Orc - mustahopea (PE). Käytetty vain kerran treeneissä ykkösmailan lavan (samanlainen orc) hajottua. Ei taivutettu. Huippukunnossa.

Orc - metallic green (PE). Pihapelikunnossa. Tämä siis nyt kiinni tuossa Fat28 varressa.

Orc - valkoinen (PE). Ei siis helmenvalkoinen, joka olisi PE-h. Kuvassa kiinni Fat28 varressa, kiinnitysosa haljennut etummaisesta ruuvinreiästä ylös. Pihapelilapana ok. Kestänyt vielä kunnon peliä, kun ollut lapa kiinni varressa ruuvien lisäksi liimatilkalla ja kierros teippiä päällä.

Orc - ruskea (PE). Pihapelikunnossa.

Rage - oranssi (PE). Ollut käytössä keväällä/kesällä parissa höntsäpelissä ja sen jälkeen aktiivikäytössä lokakuun alusta tähän viikkoon. Tuskin lähtee ainakaan yksinään myyntiin, kun sille on tarvittaessa vielä itsellänikin käyttöä. Jos haluat ko. lavan jonkin varren mukana tai osana lapasettiä, niin se on asia erikseen. Tarjota saa toki aina.

Rage - bronze (PE-h). Ei kuvassa. Todella vähän käytetty lapa. Tähän pätee sama kuin ylempään Ragen lapaan.

Hole - silver (PE-h). Loistokunnossa, tuli aiemmin erään varren mukana. Kaksi kertaa olen yrittänyt käyttää, mutta Hole vaan ei ollut minun juttuni. Kärjessä ujoa taivutusta, muuten kuin kaupan hyllyltä! Löytyy perhoskuviot!

Pure - cyan blue. Jäykkyys? Täysin käyttämätön lapa, toinenkin olisi vähän käytettynä, mutten löytänyt enää varastokopista. Jos tykkäät Puren lavasta, niin nyt on huippulapa myytävänä! Jos haluaisit testata Puren lapaa, muttei nappaa ostaa kaupan hinnoilla, niin tee tarjous tästä! MYYTY!

Raw - pinkki. Kyllä. Löytyy pinkki rightin Raw! Pari kertaa kokeiltu, kärjestä aivan vähän muotoiltu lapa. Todella hyvässä kunnossa. Jäi vähän paitsioon aikoinaan, kun tykästyin Wiziin ja Orciin enemmän. MYYTY!

Exel Mega-Tähkä (vai mikäs tän kuppihirviö nimi on?). Oranssi. Aivan täysin käyttämätön lapa! Tuli joskus kaupanpäällisinä, enkä ole tarvinnut.

Salming Cypher - harmaa. Käyty läpi ko. mailan yhteydessä.

Varret (kaikki Fat Pipe):

Bat Wibe - noin 92-93 cm varsi, paksu. Siistitty lavan yläpuolelta poikki metsuroidusta mailasta. En oo ite ikinä käyttäny, ollut pihapelimailojen joukossa. Musta-punainen Hairy Star grippi paikoillaan (kauden 08-09 Holen varresta vaihdettu). Myös kämmenenleveydeltä alkuperäistä grippiä jäljellä alakädelle.

Hole 27 Punk (kausi 08-09) - 94,5 cm varsi. Täysin pelikuntoinen varsi, pari pientä kolhua varressa. Itse olen nykyään niin tottunut paksumpaan varteen, että tuntuu vähän vieraalta kädessä tämä. Grippinä vihreä Sticky Grip, saman kauden Orc 27:sta vaihdettu.

Wiz 24 (kausi 06-07) - 94,5 cm varsi, paksu. Ollut aktiivisessa käytössä joulu 06 - kauden loppu. Yllättävän hyvässä kunnossa. Jos ei mene kaupaksi, otan takaisin käyttöön. Ei grippiä tällä hetkellä, voin ehkä vaihtaa jostain varresta tarvittaessa. Varressa myös komea I <SYDÄN> TEKU -tarra ;)

Wiz 27 (kausi 07-08) - 94 cm varsi, ohut. Muuten pelikuntoinen, mutta ruuvinreiät on päässeet kasvamaan. Lavan alle kierros erkkaria tai tilkka liimaa ja ruuvataan kiinni, niin toimii edelleen. On tosin käytön jälkiä. Pihapelimailaksi ihan hyvä. Tai jos pelaat lyhemmällä varrella, niin napsaisee pari senttiä pois. Näyttäisi olevan vain yläkäden grippi (Punainen Sticky Grip) paikoillaan, yläpuolen ovaalinauha on yläkäden gripin alapuolelta otettu uusiokäyttöön.

Pure Freeride 27 (kausi 09-10) - 94 cm varsi. Hyvässä kunnossa, ei isompia iskunjälkiä tms. varressa. Törkeen siisti tai siistin törkee "lepardi-varsi". Grippinä Fättärin spesiaali musta-keltanen Sticky Grip (tai itse en ainakaan ole moisia missään liikkeessä nähnyt myynnissä). Ei siis ole mikään Hairy Star. MYYTY!

Noniin, semmosia ois lähössä liikkeelle, jos löytyy kiinnostusta. Tarjotkaa rohkeasti yv:llä!
Kamat löytyy Helsingistä, Latokartanosta. Pk-seutua kauemmas neuvotellaan sitten postikulut hintaan mukaan.

Vaihdossa voi tarjota hyväkuntoisia lapoja. Tällä hetkellä tosin hankintalistalla on pelkästään huippukuntoista Wizin lapaa, mieluiten värissä Cyan Blue tai Metallic Green. Myös violetit "ekat kunnon Orcit" kiinnostaa.

[The extension jpg has been deactivated and can no longer be displayed.]

Syöttely maalintekosektorissa on vastuunpakoilua.

Locked