FC Tuusulan B-poikajoukkue hakee päävalmentajaa

Yleistä keskustelua salibandysta.
Post Reply
vornamat
Posts: 3
Joined: 9.4.2013 12:20

FC Tuusulan B-poikajoukkue hakee päävalmentajaa

Post by vornamat » 28.2.2018 10:31

Nyt on tarjolla hieno mahdollisuus lähteä kehittämään potentiaalista ja motivoitunutta poikajoukkuetta.

FC Tuusulan -02-poikajoukkueen pitkäaikainen vastuuvalmentaja on lopettelemassa tehtäviään tämän kauden jälkeen
Uuden vastuuvalmentajan haku on nyt käynnissä!

Haemme kauden 2018-2019 uudelle joukkueelle jo tässä vaiheessa uutta vastuuvalmentajaa. 2002 syntyneet siirtyvät ensi kaudella B-poikiin, joukkueeseen voi hakea myös 2001 syntyneitä poikia. Perusrunko tulevasta joukkueesta tulee koostumaan nykyisestä joukkueestamme, jonka lisäksi otamme noin viisi-kahdeksan kenttäpelaajaa joukkueeseen mukaan. Paikkakunnalla "riehuvan" salibandyboomin vuoksi joukkueeseen tulijoita ja kyselijöitä on paljon jo nyt.

Valmennustehtäviin voimme ottaa uusia voimia mukaan jo tämänkin kauden aikana, mikäli uudella valmentajalla siihen on mahdollisuus. Vastuuvalmentajalla on apuvalmennuksen lisäksi tukena seuramme valmentajien yhteinen valmennusrinki, jota toimintaa vetää seuramme valmennuspäällikkö Esa Karjalainen. Lisäksi seurassamme järjestään säännöllisesti erillistä maalivahtivalmennusta joukkueidemme maalivahdeille.

Harjoitteluolosuhteet joukkueellamme ovat loistavat. Harjoittelemme maanantaisin ja keskiviikkoisin Tuusulan Salibandyhallissa sekä torstaisin Hyrylän koulukeskuksen liikuntasalissa.

Mikäli kiinnostuit, olethan pikaisesti yhteydessä joukkueenjohtajaan liisa.hirvi@gmail.com tai 040-5620418.

ps. tällä sivustolla ei näy tällä hetkellä olevan kovin aktiivista elämää, mutta me olemme silti tosissamme ja julkaisemme ilmoituksen tätäkin kautta!

Post Reply