veskan polvareista allergiaa

Yleistä keskustelua salibandysta.
Post Reply
KuningasTj
Posts: 2
Joined: 7.10.2015 13:44

veskan polvareista allergiaa

Post by KuningasTj » 7.10.2015 15:16

Morjens,

pelaan maalissa säbää, ja polvareista tulee ikävää näppylää polvitaipeisiin ym. Kutiaa ihan *sensuroitu* ja vaikuttaa harrastamiseen siten, ettei se meinaa oikein onnistua. Onko muilla kokemuksia aiheesta? Ainakin Exelin ja Salmingin pitkävartisista tullut tällaista ongelmaa. Onko muilla kokemuksia, ja mahdollisesti ajatuksia ns "allergikkojen" polvareista?

Allergia testeihin helvetin pitkät jonot (3kk päästä aika), ja opiskelijana ei ole rahaa yksityiselle mennä testailemaan, niin mietin josko tätä kautta löytyis mahdollisesti apua. Oireet tullu näkyville yleensä jo ekan käyttökerran jälkeen, mutta melkein poikkeuksetta vaan oikeeseen jalkaan (?)...

Kiitos jo etukäteen!

Koskis
Posts: 2
Joined: 31.12.2015 17:55

Re: veskan polvareista allergiaa

Post by Koskis » 31.12.2015 17:58

Aivan samat oireet täällä. Kokeiltu kans monia eri polvisuojia, eikä merkin vaihtaminen auta. Nyt Rehbandit käytössä ja näissä sentään meni 2-3vk että oireet alko. Sitä ennen Exel ja fättärit tuonut saimat ongelmat. Blindsavelle laiton just viestiä, että minkälaista materiaalia heidän suojat on verrattuna esim Rehbandeihin, mutta en ole vielä vastausta saannut. Pesen polvisuojia säännöllisesti, mutta sekään ei auta. Aiemmin olen jättänyt pesemättä, eikä sekään auttanut. Nyt aion viedä suojat otsonoitaviksi jos se auttaisi, mutta epäilen. Todennäköisesi iho on vain herkkä. Itse pelannut maalissa koko elämäni (ikää yli 30v) ja vasta parina vuona alkanut tuo "oireilu".

Post Reply