Mihin divariin laittaisitte minut?

Yleistä keskustelua salibandysta.
Post Reply
nakkimakkara
Posts: 90
Joined: 5.12.2008 15:00

Mihin divariin laittaisitte minut?

Post by nakkimakkara » 10.7.2015 13:28

Pelasin B-junnuihin saakka säbää, nyt ollut muutama vuosi taukoa ja muutto Vantaalle ja haluaisin päästä taas pelaamaan. Ikää 19v, kunto hyvä, kädet ei ole vanhassa kunnossaan, mutta pienellä harjoittelulla ei varmasti enää ongelmia.

Minkäslainen taso on miesten 4/5/6-divareissa? Onko 6-divari kaverijengien/keski-ikäisten täyttämä kuraliiga? Pääkaupunkiseutu taitaa olla täynnä salibandyjengejä, joten valinnanvaraa luulisi riittävän. Jos sitä johonkin 5-divariin menisi koittamaan.

User avatar
Akalabeth
Posts: 82
Joined: 3.2.2012 03:39

Re: Mihin divariin laittaisitte minut?

Post by Akalabeth » 10.7.2015 20:25

Onhan täällä joukkueita melkoinen määrä, joten harrastajiakin on laaja kirjo. Että ei nuo alasarjat ole pelkästään keski-ikäisille "varattuja". Että eiköhän jonnekin porukkaan mahdu mukaan ja näin kesällä varmaan voi vähän kysellä ja käydä kattelemassa treeneissä eri porukoiden mukana mikä tuntuu sopivalta. Paha lähteä suoraan vertailemaan minnekään maakunta sarjaan mikä on taso, kun se harratajapohjakin on niin laaja, että ei se ole eduksi kummallekaan. Pelaajapörssistä varmaan löytyy eri joukkueiden pelaajahaku ilmoituksia, että sieltä varmaan vois löytyä jotain porukoita. En uskalla sanoa suoraan mitään joukkuetta, muuta kuin kattelemaan sieltä. Jos jollain muulla foorumistilla on oma arvionsa asiasta niin saa esittää vapaasti.

DynamoAle
Posts: 5
Joined: 29.3.2015 22:06

Re: Mihin divariin laittaisitte minut?

Post by DynamoAle » 5.8.2015 14:19

Sehän riippuu aivan omista tavoitteista.

Millä tasolla olet pelannut B-jun, aluesarjaa vai sm? Pelasitko enemmän ykkös-vai kakkoskentässä vai pelkästään mukana harrastusmielessä?

Jos itsestä tuntuu että pärjää esim. 3 div. niin sitten pitää etsiä joukkue 4 div. jolla on selkeästi tavoitteena nousu ja harjoituksissa tekeminen myös antaa sille edellytykset.
Jos taas haluaa veivailla omaksi iloksi vailla huolen häivää niin sitten 5 tai 6.

Sisä-suomessa 6 div. taso ainakin on melkoista viikatetta nilkoille, että suosittelen 4 div. jo pelkästään siksi.

3 div. asti pärjää jos lajista tietää jotain ja kuntopohja on kunnossa.

2 ja 1 ovat jo sen verran vauhdikkaita pelinopeudessa että en lähtisi ainakaan kylmilteen :P

Post Reply