M-Team C 97 Try Out

Keskustelua tulevien huippusalibandypelaajien ensiaskelista.
Post Reply
M-Team 97 Coach
Posts: 1
Joined: 10.4.2011 07:23

M-Team C 97 Try Out

Post by M-Team 97 Coach » 10.4.2011 08:35

Moni varmastikin on jo nähnyt mainoksemme tulevista try outeista halleilla tai nettisivuillamme, mutta jollei ole on tässä siihen vielä linkki http://www.m-team.fi/joukkue700

Ihan kaikkea ei mainoksestamme kuitenkaan käy ilmi, joten pyrin lisäämään tänne vielä pelaajia kiinnostavia faktoja.

Valmennus: Valmennuksen ytimen muodostaa tiivis 3 valmentajan tiimi: vastuuvalmentaja, valmentaja ja fysiikkavalmentaja
Vastuuvalmentaja: Mikko Päivinen (uusi) syntynyt vuonna 1991, valmentanut 4 vuotta M-Teamissa, pelannut 13 vuotta (Pakvi, Erä, M-Team) pelipaikalla maalivahti eli toimii myös maalivahtivalmentajana.
Valmentaja: Asko Rautio, valmentanut salibandyn syntyajoista lähtien, voittanut todella paljon ja nälkä vain kasvaa, jo pitkään valmentanut M-Team 97 joten monelle varmasti tuttu.
Fysiikkavalmentaja: Daniel Hänninen (uusi) syntynyt vuonna 1991, pelannut yli 10 vuotta M-Teamissa ja tällä hetkellä pelaa myös Espanjan salibandymaajoukkueessa.

Joukkueella try outeissa mukana Salibandyliiton poikien aluevalmentaja Kari "Suti" Koivula sekä kauden mittaan fysiikkaharjoituksissa apuna judon Suomen maajoukkueen huoltaja sekä nuorten maajoukkueen valmentaja Teija Meling ja taekwondon nuorten Euroopanmestari Topias Marjanen. Molemmat ovat mukana osassa kesäharjoituksista joten voin taata, että myös kesätreenit ovat erittäin mielenkiintoisia ja antoisia.

Lisäksi joukkueella on ammattitaitoinen ja aktiivinen huoltaja Hannu Helenius ja joukkueenjohtaja Päivi Taurianen eli taustajoukot ovat enemmän, kuin kunnossa.

Harjoittelu: Varsinaisen kauden aikana harjoitellaan 4 kertaa viikossa Ruskeasuon AC:ssa jossa loistavat tilat alkaen pukukoppien saunoista aina hyväkuntoisiin kenttiin (kruununa 4. kenttä jolla tullaan ensikaudella pelaamaan liigaa) huom. M-Teamilla käytössä omat tilavat pukuhuoneet. Kesällä harjoitellaan 3-4 kertaa ulkona räjähtäväävoimaa, nopeutta, lihaskuntoa, koordinaatiota, liikkuvuutta sekä yleiskuntoa.

Tervetuloa try outteihin joukkueeseen jossa harrastajista aletaan tehdä urheilijoita ja auttaa heidän matkaansa aina kenties liigakentille asti.

Post Reply