Kakkosdivaria RANSKASSA!

Post Reply
mituovin
Posts: 1
Joined: 27.5.2014 16:29

Kakkosdivaria RANSKASSA!

Post by mituovin » 27.5.2014 17:06

Hei!

Kiinnostaisiko pelata Ranskan kakkosdivaria joukkueessa, jonka tavoitteena on nousta ensi kaudelle ykköseen? Minua ainakin kiinnostaa. Lähde sinäkin mukaan!

Kyseessä on amatöörijoukkue "Lorrainin Sudet" (Les Loups Lorrains), jonka mukana pelasin jo yhden kauden vuosina 2011-2012. Oli sen verran antoisa kokemus, että olen menossa tänäkin kautena uudestaan. Joukkueen tavoitteena on nousta ykköseen, ja siksi etsimme hyviä pelaajia, jotka haluavat kokeilla miltä maistuu ranskalainen pelaaminen. Liigassa on jo useita suomalaisia/ruotsalaisia/pelaajia muista "perinteisistä maista". Taso kovenee vuosi vuodelta.

Pelaamisesta ei saa palkkaa, mutta hyville joukkuepelaajille järjestetään asunto ja autetaan työn etsimisessä. Toisaalta jos haluat tulla vain esim. syys- tai kevätkierrokselle: voit tulla syksyllä 1,5kk ja pelata neljä peliä tai kevääksi 1kk ja pelata samoin neljä peliä.

Jos haluat lisää informaatiota, voit kirjoitella minulle suomeksi (mikko.eu.tuovinen (at) gmail.com) tai ottaa suoraan yhteyttä joukkueen johtajaan (Erwan Lecuyer) (englanniksi tai ranskaksi) lesloupslorrains (at) gmail.com. Joukkueen nettisivu (ranskaksi) löytyy täältä: http://nancy-meurthe-et-moselle-floorball.asptt.com/ .

Terveisin
Mikko Tuovinen

Post Reply