94 syntyneelle höntsä/harraste-joukkuetta?

Post Reply
ode94
Posts: 1
Joined: 13.2.2012 20:12

94 syntyneelle höntsä/harraste-joukkuetta?

Post by ode94 » 14.2.2012 23:55

Kysmykseni on että löytyykö 94-syntynyylle pojalle, jolla ei hirveästi ole pelikokemusta (muutakuin koulun peleistä ja olen pienempänä harrastanut) semmoista höntsä-joukkuetta jostain pienemmestä liigasta/junnu-liigasta?

Kun eivät varmaan huonompien divarien joukkueet ota näin nuoria pelaajia, ja varsinkaan kun ei hirveästi ole pelikokemusta?

Larencia
Posts: 72
Joined: 20.2.2009 01:28

Re: 94 syntyneelle höntsä/harraste-joukkuetta?

Post by Larencia » 4.7.2012 21:59

Eipä sinun auta kuin kysellä. Ikäsi (19, I presume) ei sikäli ole ongelma, itse aloitin aikuisten joukkueessa periaatteessa samalla kokemuksella kuin sinä, mutta jo kaksi vuotta nuorempana. Pidä silmällä Pelaajapörssiä (hae googlella), ja ymmärrä heti alussa realiteetit. Useimmat aladivarijoukkueet hakevat yleensä lihaa valmiin rungon päälle, joten älä odota olevasi se alivoiman erikoismies joka ratkaisee ottelut jatkoajalla, vaan se kaveri joka tekee oman ruutunsa ja on tyyyväinen siihen. Moni aladivarijengi arvostaa taitojen sijaan enemmän sitoutumista, joten nöyrästi treeneihin menemällä ja otteluihin ilmestyvänä kaverina olet joukkueellesi paljon arvokkaampi kuin se ykköskentän maalipyssy, joka tulee jos pelipäivän aamuna sattuu nappaamaan.

Eli ei muuta kuin Pelaajapörssiin ja kyselyjä pelaajia etsiville joukkueille. Kyllä joku sinut sieltä miesten peleihin ottaa. Älä junnuihin enää mene. Tuleevaan paha mieli. :-P
Keimolan Kaiku Kakkonen, numero 91, maalivahti.

Post Reply