Savo-Karjalan lohko

Post Reply
braindead
Posts: 1
Joined: 6.8.2011 01:14

Savo-Karjalan lohko

Post by braindead » 6.8.2011 01:22

Noniin! Savo-Karjalan vitosdivarin lohko muuttuukin aivan täysin! Tupiksen, Tohmajärven ja HeKin porukat suuntaavat nelosdivariin joten jäljelle jäävät mielestäni kaikki loput viime kaudella sarjassa olleet ja pari uutta jengiä. Eli mukana pitäisi olla vielä Pyhiksen junnut(josban poikia), Coach Teamin II, KLC Polvijärven II, East Side Ballers, Ylämyllyn Kuntokerho, Lieksan Into, Pyhiksen II ja sitten kaksi uutta joukkuetta outokummusta Oupan II ja SBH. Muita ilmoittautuneita ei ilmeisesti ole?

Lohkojaosta tulee joka tapauksessa mielenkiintoinen! Nyt sitten haluankin avata hiukan keskustelua siitä, ketkä tulevat olemaan kovimpia, ketkä heikoimpia ja mikä mahtaa olla järjestys sarjataulukossa kauden jälkeen! Kuka nousee, kuka karsii ja kuka on jumbona? ;)

säbätyttö-95
Posts: 17
Joined: 24.10.2010 00:28

Re: Savo-Karjalan lohko

Post by säbätyttö-95 » 28.9.2011 15:48

http://salibandy.net/kilpailutoiminta/t ... ko-2011-12

Sieltäpä löytyy 2011-2012 kauden joukkueet !

Kovia huhuja liikkuu että mm. SBS Eno / ESB olisi saanut kasaan aika kovan joukkueen vahvistuksineen ja huhujen mukaan myöskään SBS Twister ei ole täynnä pelkästään käsittämättömän huonotasoisia 5-Divarin pelaajia.
Muut joukkueet täysin keskikastia ja joillakin joukkueilla kuten aina, lähes ala-arvoista läpyttelyä, jota ei voi edes salibandyksi kutsua.

Heittäkää omia veikkauksia kauden menestyjistä ja pohjanoteerauksista!

5 parasta joukkuetta sekalaisessa järjestyksessä tulevat olemaan:

SBS Eno
ESB
Coach Team II
SBS Twister
KLC II

Post Reply