10/11 SPV - TPS 4-5

Post Reply
User avatar
mettäpöyröö
Ylläpito
Posts: 2094
Joined: 21.7.2003 14:21

10/11 SPV - TPS 4-5

Post by mettäpöyröö » 3.10.2010 16:23

Tänään on SPV:n kauden odotettu kotiavaus TPS:ää vastaan. SPV on pelannut kaksi ottelua vieraissa, joista ensimmäisessä se voitti Loviisan Torin lukemin 5-6, ja toissaehtoona Kooveelta tuli kuokkaan 6-5. TPS on pelannut vain josbaa vastaan voittaen heidät 7-3.

Sori, kummoisempaa ennakkoa en ehdi kirjoittamaan, mutta koitetaan palailla astialle ottelun jälkeen.
Flatulo Ergo Bovum

User avatar
mettäpöyröö
Ylläpito
Posts: 2094
Joined: 21.7.2003 14:21

Re: 10/11 SPV - TPS 4-5

Post by mettäpöyröö » 4.10.2010 00:10

Jospa nopeasti vielä ennen nukkumaanmenoa kommentoin ottelua parilla sanalla.

Jopa ilman SPV-lasien läpi katsomista voidaan sanoa, että lopputulos ei ihan täysin vastaa ottelutapahtumien kulkua ja joukkueiden pallollisen pelaamisen voimasuhteita. Älkääkä ymmärtäkö väärin; kaikki kunnia hienon ottelun pelanneelle TPS:lle sekä erityismaininta ilmiömäisiä gamesavereita torjuneelle Pyry Luukkoselle, mutta SPV oli tänään joukkue, joka pelivälinettä pääasiassa kontrolloi ja loi enimmät sekä vaarallisimmat maalintekotilanteet. TPS hyödynsi omat tilaisuutensa mahtavasti siinä missä kotijoukkue tuhlaili ja haki liian nättiä maalia. Huomenissa saanemme lukea ammattimaiset otteluraportit joukkueiden sivuilta, mutta jäsennellään vielä loppuun muutama pointti pelistä.

- Pyry Luukkonen pelasi todella mahtavan pelin. Hän torjui joukkueelleen lukuisia varmoilta maaleilta näyttäneitä tilanteita, ja kun sanon "lukuisia", tarkoitan "LUKUISIA". Ei miestä suotta valittu 3 IS-tähden saajaksi.

- SPV tosiaan hallitsi peliä valtaosan ottelusta ja loi jatkuvasti vaarallisen näköisiä tilanteita vastustajan maalille. Erityisesti ykkösketju Koski-Kuusela-Kohonen tuntui saavan paljon vastuuta - ykköspakkiparista Manninen-Väänänen puhumattakaan.

- Manninen pelasi allekirjoittaneen mielestä elämänsä parhaan pelin. (Tai no ainakin parhaan, mitä minä olen ikinä mieheltä nähnyt.) Piit teki koko ajan oikeita ratkaisuja, ei ottanut turhia jäähyjä (ts. pelannut liian kovaa) ja välillä teki näyttäviä coast-to-coast -kuljetuksia harhauttaen useita tepsiläisiä. Myös maalintekijä Väänänen pelasi mielestäni hienon pelin, ja mainittakoon miehen kohdalta vielä eräskin tilanne, jossa Tatu pelasti varman maalin ihan maaliviivalta lyömällä pallon ilmasta, kun se oli pompannut ensin Ihmeen yli.

- Kaikenkaikkiaan hyvin vauhdikas ja viihdyttävä peli. Harmillista vain, että jälleen kerran Peliveljet eivät pitäneet päätä kylmänä loppuun asti, vaan TPS:n voittomaali syntyi epäselvässä maalinedustahärdellitilanteessa, joka loppujenlopuksi merkattiinkin omaksi maaliksi.
Flatulo Ergo Bovum

User avatar
mettäpöyröö
Ylläpito
Posts: 2094
Joined: 21.7.2003 14:21

Re: 10/11 SPV - TPS 4-5

Post by mettäpöyröö » 4.10.2010 16:35

www.peliveljet.com wrote:TPS -luotsi Perttu Kytöhonka on saanut ryhmälleen unelma-alun: kaksi peliä, kaksi voittoa. Kytöhonka vahvisti ottelun käsikirjoituksen, ja näki voitosta huolimatta homman olleen jotain muuta kuin mitä olisi halunnut:

- Jos olisi pelattu tälla tavalla 10 kertaa vastakkain, tämä olisi varmasti ollut se meidän ainut voitto. Tavoitteemme on hallita peliä ainakin 50%:in verran pallollisesti, mutta tänään taisi olla pallonhallinta 20-30%:in luokkaa. Oltiin monta luokkaa vastustajaa jäljessä tuollaisen paineen alla, mutta taisteltiin ja saatiin arvokas voitto.
Lisää juttua ottelusta vaikkapa täältä: http://www.peliveljet.com/index.php?p=j ... sta&id=423
Flatulo Ergo Bovum

Post Reply