10/11 Loviisan Tor - SPV 5-6

Post Reply
User avatar
mettäpöyröö
Ylläpito
Posts: 2094
Joined: 21.7.2003 14:21

10/11 Loviisan Tor - SPV 5-6

Post by mettäpöyröö » 26.9.2010 20:28

Sarja alkoi perjantaina, ja huomenna maanantaina SPV:kin pääsee avaamaan sarjakautensa - tällä kertaa valitettavasti vieraissa. Onneksi kuitenkin kyseessä on TV-peli, joten minä ja muut köyhät salibandyn ystävät näemme pelin edes jälkilähetyksenä Nelonen Sportilta klo 22. (Toistaiseksi ainakin itselleni on vielä epäselvää, näkeekö pelin tällä kertaa suorana Veikkauksen webcastina.)

Loviisa ehti jo tänään pelaamaan ensimmäisen liigaottelunsa vieraissa Nokian KrP:tä vastaan. Loviisalaisten rahkeet eivät vielä riittäneet voittoon asti, vaan he joutuivat nöyrtymään nokialaisille tiukin lukemin 5-4. Kauden 10/11 mustaksi hevoseksi maalailtu Tor halunnee voittaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa, ja kunnon hurmostilaan päästessään saattaa tehdä SPV:lle tukalat paikat.

Seuraa heitä:

Tor: Tutkapari Salminen-Niiranen. Salminen juoksee ja laukoo paljon. Ja lujaa. Ja paljon. Niiranen on joukkueensa paras pelinrakentaja, joka kyllä kykenee ratkaisemaan itsekin. Saako SPV pidettyä nimimiehet kurissa vai nouseeko taustoilta muita ratkaisijoita?

SPV: Tatu Väänänen. Miten SPV:n uusin kovan luokan vahvistus on sopeutunut joukkueeseen, ja kuinka suuri vastuu pelin avaamisesta tuleekaan olemaan miehen vastuulla? Väänäsen pelin seuraaminen on muutenkin nautittavaa puuhaa, sillä mies harvoin tekee suuria virheitä.
Flatulo Ergo Bovum

SbSidekick
Posts: 1578
Joined: 11.4.2007 15:54
Location: Helsinki

Re: 10/11 Loviisan Tor - SPV

Post by SbSidekick » 27.9.2010 20:29

6-5 spv:lle nettilähetys oli aivan täyttä paskaa, mulla loppu kiinnostus kun puskoroidaan samaa kohtaa yli 10 minuuttia!
Kesää odotellessa...

User avatar
mettäpöyröö
Ylläpito
Posts: 2094
Joined: 21.7.2003 14:21

Re: 10/11 Loviisan Tor - SPV 5-6

Post by mettäpöyröö » 28.9.2010 19:01

Itse maltoin pysyä uutispimennossa iltaan asti, ja katsoin pelin Nelonen Sportin jälkilähetyksenä. Täytyy hattua nostaa Loviisalle; sarjanousijalta todella ennakkoluulotonta peliä. Vaikka osasin odottaakin pelistä tasaista, en olisi ihan heti uskonut että vastaavalla tavalla olisi joutunut viime minuuteille asti jännittämään.

Toisaalta SPV:kään ei ollut parhaassa terässään. Koponen oli selkeästi muuttanut pelityyliä "classicmaisempaan/erämäisempään suuntaan": palloa pyrittiin pitämään enemmän puolustuksessa ja toisaalta syöttöpeli oli nopeatempoisempaa kuin aikaisemmilla kausilla. Olisiko kyseessä, ettei Koposen ajamat uudistukset ole vielä täysin iskostuneet joka pelaajan takaraivoon, vai oliko pohjalaisilla kenties pientä jännitystä ilmassa kauden avauspelin ja TV-kameroiden johdosta?

Noh, ensi viikonloppuna pelataan Peliveljien ensimmäinen kotipeli. Katsellaan siellä tarkemmin miltä poikien peli näyttää.
Flatulo Ergo Bovum

Post Reply