Page 1 of 1

10/11 SSV Harjoitusottelut

Posted: 4.9.2010 20:43
by viking1
SSV on tänä kautena pelannut kolme harjoitusottelua alempisarjassa pelaavia joukkueita Tor, PSS ja M-Teamia vastaan. Edessä päin on edelleen

PSS - SSV harjoitusottelu 2-3
Tor - SSV Harjoitusottelu 4-4
M-Team - SSV Harjoitusottelu 4-6

Vielä olisi edessä mahdollisesti pelattava Sirius-SSV ottelu ruotsin maaperällä ja Gatorade-huipputapahtuma

SSV on kuitenkin todennäköisesti perumassa lähtönsä Ruotsiin.

Gatoradessa tulevat vastaan ainakin ruotsin Balrog ja Espoon Oilers.
SSVn molemmat ottelut ovat ilta-otteluita

Re: 10/11 SSV Harjoitusottelut

Posted: 5.9.2010 09:32
by viking1
Tor.FI wrote: SSV siirtyi vielä 4-5 johtoon erän loppupuolella. Sitten vieraiden Markus Huhtimo taklasi rumasti Tor hyökkääjän, ja komenneettiin viiden minuutin istunnolle. Ylivoimalla pallo toimitettiin vieraiden maalille, ja sekavan maalinedusmiekkailun voittajaksi nousi Ingus Laivins, joka onnistui lyömöön pallon maaliin kolmannella kerralla
Niin ja siis ottelu päättyi Tor 4- SSV 4 eli häh...SSV siirtyi 4-5 johtoon??? Oisko vaikka ollu 3-4

Re: 10/11 SSV Harjoitusottelut

Posted: 12.9.2010 17:35
by viking1
SSV pelasi harjoituspelejä harjoitusturnaus, Gatorade huipputapahtumassa. SSV pelasi Balrog Oilersia vastaan 4-5 tappion. Espoon Oilers taas nujertui melko selvästi 6-3 ja finaalipäivänä SSV ja Tor ottivat yhteen. Loviisa voitti ottelun 4-5.

SSVn kokoonpanossa oli paljon tuntemattomia nimiä minulle kun kolme lainapelaajaa junioreista ja uudet pelaajat olivat kentällä. Kokoonpanosta puuttui mm: Mikael Järvi, Henri Toivoniemi, Mikael Lax, Tero Tiitu, Timo Toivonen, Harri Forsten ja Rein Kivi. Paikalla katsomossa istui Tommi Kivisoja, Kimmo Kinnunen ja Lari Larjola.

Uudet pelaajat, Niclas Strömsten, Halosen veljekset kuin myös muutama juniori pelaajakin antoi todella kovaa painetta koko turneen ajan. Näitä tähdittivät jo viimekaudelta tutut nimet Teemu Piispanen, Juho Järvinen ja Aaron Fagerholm.

Maalissa SSVllä hyviä otteita esitti Jesse Johnsson. Kakkosveskarina oli Riku...Sukunimeä en nyt muista mutta on lainassa junioreilta. Kuulemma aika kuumapää.

Re: 10/11 SSV Harjoitusottelut

Posted: 16.9.2010 01:26
by viking1
Loviisassa päädyttiin sairastumaan flunssaan. 9 pelaajaa olisi ollut vain jalkeilla SSVtä vastaan tänään, keskiviikkona. SSVn miehistössä ei puutteita ennen kautta. Tilanne on jopa liian hyvä ollakseen totta, mutta onhan tällä kaudella SSVllä 28 pelaajaa joka on reilusti enemmän kuin viimekaudella.

Re: 10/11 SSV Harjoitusottelut

Posted: 16.9.2010 01:34
by viking1
Eli se siitä harjoitusotteluitten sarjasta tällä kaudella. SSV ei pelaa 18 päivä IBK Siriusta vastaan niinkuin alunperin oli tieto vaan seurajohto on päättänyt viettää kyseisen viikonlopun tutuissa maisemissa Tahkon korkeanpaikanleirillä.