SSV-Classic: Legendojen paluu

marko lapanen
Posts: 1
Joined: 12.1.2006 00:21
Location: HKI
Contact:

media

Post by marko lapanen » 22.1.2006 04:36

yleensä tulee seurattua sivusta tätä orgin keskustelua, mutta nyt on pakko ottaa kantaa.

keskustelun alkupäässä otetaan kantaa, että peliä ei rummutettu missään... mikä on käsittämätön kommetti ottelun osalta.

tapahtuma oli mediassa näkyvillä paremmin kuin juuri mikään tapahtuma tällä kaudella.

"pappojen paluusta" oli juttu helsingin sanomissa, iltalehdessä, keskisuomalaisessa, helsingin uutisissa, zorronetissä, liigan sivuilla jne...

????

jiihaa!
Posts: 104
Joined: 6.4.2004 22:15
Location: Helsinki

Post by jiihaa! » 22.1.2006 11:38

starcasti wrote:Näin ottelun jälkeen on upea spekuloida :D
Peli meni niinkuin odotin, mutta kertokaapa joku mistä oli repäisty hallin yleisömäärä?
Itse hallissa paikallaolleena ottelua katsoessani en mielestäni nähnyt ympärillä yli 2000 katsojaa..
Vaikkei lehtereillä vähän ihmisiä ollutkaan, mielestäni 2052 heitti silti parilla sadalla yli. En tiedä, voi olla että jollakin oli eri näkemys asiasta? :?
Itse olin paikalla, ja minusta katsojia oli kyllä reilusti yli 2000.
A-puolella enemmän kuin C:ssä (jonne näköjään Classicin
kannattajat aina majoittuvat...)

jeejee
Posts: 536
Joined: 18.7.2003 23:51

Post by jeejee » 22.1.2006 13:11

jiihaa! wrote: Itse olin paikalla, ja minusta katsojia oli kyllä reilusti yli 2000.
A-puolella enemmän kuin C:ssä (jonne näköjään Classicin
kannattajat aina majoittuvat...)
Olin peliä valokuvaamassa, ja valokuvista on laskettvissa yleisömäärä 3 erän puolivälistä. Niistä tarkistaen siihen 2000 yleisömäärään on täytynyt käyttää aika reilua markkinointikerrointa.

Ottelutapahtuma oli kyllä hieno. Huomaa Japi ja Vinski urheilevat edelleen ahkerasti, hyökkäyspelissä olivat kuin muutkin mutta herrojen puolustuspelaaminen on aina ollut vähän nihkeää, niin nytkin.

Esa Karjalainen sai kolmikosta eniten peliaikaa ja täyttikin puolustajan tonttinsa totutun tasokkaasti lukuunottamatta muutapaa pikkuvirhettä.

Suti
Posts: 15
Joined: 23.10.2005 17:38

Post by Suti » 22.1.2006 13:33

Kipe_90 wrote: Eikös Vienola ollut vielä ihan viimeisissä vaihdoissa kärkikarvaajana? Ainakin mitä selostusta kuuntelin, niin muistan kuulleeni tämän.
Voi hyvinkin olla, sitä en sanonut että olisivat kokonaan villassa istuneet, mutta herrojen peliaika kyllä väheni ottelun alkuun verratuna.

User avatar
Times
Posts: 2292
Joined: 14.7.2003 19:01

Re: media

Post by Times » 23.1.2006 19:51

marko lapanen wrote:keskustelun alkupäässä otetaan kantaa, että peliä ei rummutettu missään... mikä on käsittämätön kommetti ottelun osalta.
Kuten varmaan huomasit kirjoitin kommenttini samana päivänä, kun tiedote "Legendojen paluusta" julkaistiin. Mielipiteeni oli siis rakentunut elävästä elämästä ennen "helsingin sanomien, iltalehden, keskisuomalaisen, helsingin uutisten, zorronetin, jne..." uutisointia.

Vertaus muuten perustui Oilers-Erä-otteluun, jonka tiedotusta seurasin sattuneesta syystä melko tarkkaan. Markkinointi aloitettiin aiemmin kuin pari päivää ennen peliä.

User avatar
Times
Posts: 2292
Joined: 14.7.2003 19:01

Post by Times » 23.1.2006 21:33

Edellisestä viestistäni jäi pois muutama asiaankuuluva kommentti.

"Legendat", siis Perttilä, Vienola ja Karjalainen, pelasivat hyvin. Liike oli totta kai vähän liigatasoa vaatimattomampaa, mutta kuntonsa puolesta kaikki suoriutuivat moitteettomasti. Ainakin sen perusteella, mitä havainnoin katsomoon.

Perttilä ja Vienola olivat lähellä onnistua pahanteossa. Eräskin tilanne kuvasi hyvin vanhan tutkaparin lähes telepaattista ajattelua. Perttilä iski kovan pallon Classic-maalille omasta päästä selkä hyökkäyssuuntaan päin. Vienola oli ylhäällä kärkkymässä ja osuikin pallon, mutta tarkkuus vain ei ollut kohdallaan.

Hyökkääjät Perttilä ja Vienola saivat vähemmän peliaikaa kuin puolustaja Karjalainen, mutta pelasivat siitäkin huolimatta paljon. Iltapäivälehtien elämöinti Veikkauksen kertoimista oli minusta varsin tarpeetonta. Mikäli SSV:llä olisi ollut hätä eikä konkareista mitään apua, "Amu" olisi valmentajana tehnyt omat ratkaisunsa. Salibandy on tulosurheilua, ei SSV:lläkään ole varaa hävitä kenenkään kustannuksella.

Jäähalliin oli ahtautunut se vähän reilu 2 000 silmäparia. Kuten jiihaa! mainitsi, katsomon A-puolella oli huomattavasti enemmän ihmisiä. Koska istuin koko pelin A-katsomossa, en pysty arvioimaan kunnolla kokonaistilannetta. Takuu varmaa on kuitenkin se, että jonkinlaisia kertoimia markkinointiosasto on joutunut käyttämään. Vai olisivatko lipuntarkastajat saaneet palkkansa provikkana.

Oli katsojia sitten 2 000 tai vain 200, eroa ei juurikaan huomannut. Jäähallissa oli hiljaista kuin pyhäkoulussa. MTV3:n väen kannattaa miettiä, onko järkevää televisioida pudotuspelejä Helsingistä vai kuljettaa kalusto hieman kauemmaksi ja tarjoilla tunnelmallinen ottelu tv-katsojille.

Paikanpäällä olleille katsojille tuotti pettymyksen, ettei ottelua pystynyt seuraamaan jäähallin tulostaulun näytöltä.

Post Reply