excelin lavat

Post Reply
jampppa
Posts: 1
Joined: 8.3.2015 22:09

excelin lavat

Post by jampppa » 8.3.2015 22:13

Tarkotus olis uus lapa ostaa, joten kyselisin mielipiteitä parista excelin lavasta. Vaihtoehtoina on Air, ICE ja x-blade. Tykkään laukoa paljon, mutta olis myös hyvä että lavalla pystyisi vähän kikkailemaan ja syöttelemään. Voisko tuo Air olla hyvä lapa?

User avatar
Akalabeth
Posts: 82
Joined: 3.2.2012 03:39

Re: excelin lavat

Post by Akalabeth » 18.3.2015 00:58

Minusta Excel taitaa tehdä taulukkolaskenta ohjelmaa, että saa kai sillä jotain statistiikkaa aikaiseksi. Mitä taasen tulee Exelin lapoihin niin...

ICE, ei ole omaan makuuni. Mitä kattellu myös muutamalla pelikaverillakin, että eivät nekään ole saaneet toimimaan.

Air, aluksi olin aika skeptinen Airin suhteen. Ehkä ulkonäkö muistutti etäisesti ICE:ä, mutta onneksi olin väärässä. Vetojen suhteen lähtee ihan kivasti, ainakin ranteella, että sen puoleen tykkäänkin.

X-Blade on kyllä täydellinen allround lapa. Minusta toimii melkein tilanteessa kuin tilanteessa. Eikä varmasti syyttä ole Exelin suosituimpia lapoja.

En ole tosiaan mikään asiantuntija, että tarvittaisiin joku joka varmasti osaisi analysoida paremmin oikeilla termeillä. Air ja X-Blade ovat kyllä omastamielestäni hyviä tuotteita, että ei minusta oikein kummassakaan voi mennä vikaan. Loppu on enemmän siitä kiinni mikä tuntuu henk.koht. paremmalta.

WideCoast
Posts: 21
Joined: 8.1.2015 10:09

Re: excelin lavat

Post by WideCoast » 23.7.2015 16:29

Tuli tuossa hommattua Mega 2.0 kun kävi mielessä jos sitä vielä koittaisi pelata jossain muualla kuin 4div-puulaaki välillä. Ch!llillä aika paljon on tullut pelattua ja kivahan se oli kärkikyniä veivata, mutta ei niillä taida oikein olla käyttöä ylempänä, mutta vähän alkoi arvelluttamaan tuo kantilta/suojauksesta veto kun ei oikein lähtenyt :D
En kovin usein vedä, mutta olisi se kiva saada se lähtemään jos tilaisuus tulee.

Elikkäs siis oonko vaan niin tottunut Ch!lliin, että menee tovi, että totun tuolla vetämään vai pitäisikö siihen jotain pientä käyrää alkaa väsäämään, että kunnollisen vedon voi saada aikaan vauhdista?

Syöttelen siis mielummin kuin vedän ja kämmenrysty leipominen > kärkikynät.

Kiitos jo etukäteen! :)

E: jos sillä jotain väliä oon ni oon leftin pakki, joka pelaa molempia puolia

Salibändi
Posts: 648
Joined: 13.3.2009 18:58

Re: excelin lavat

Post by Salibändi » 26.7.2015 12:02

WideCoast wrote:Elikkäs siis oonko vaan niin tottunut Ch!lliin, että menee tovi, että totun tuolla vetämään vai pitäisikö siihen jotain pientä käyrää alkaa väsäämään, että kunnollisen vedon voi saada aikaan vauhdista?

Syöttelen siis mielummin kuin vedän ja kämmenrysty leipominen > kärkikynät.
Mega2 on tosi suora ja aika harva siitä pitää ylemmilläkään sarjatasoilla. Sopii juurikin syöttelevään pelityyliin ja ehkä kaverille joka tykkää maalin edustalta puttailla palloja sisään. Kaukolauksia sillä on tosiaankin hankala vetää. Voisin suositella sulle X-Bladea, joka on ton Mega2:n ja Chillin välimuoto. Se on riittävän suora, että syöttely ja leipominen ei kärsi ja omasta mielestäni voittaa laukauksissakin Chillin (ja muut vielä enemmän kourua/käyrää omaavat lavat). Eli kokeile ilman muuta äxää!

WideCoast
Posts: 21
Joined: 8.1.2015 10:09

Re: excelin lavat

Post by WideCoast » 12.12.2015 21:17

Mitäs porukka on muuten mieltä tuosta AIR lavasta?

Post Reply